Wie zijn wij?

Healing Wounds and Tender Care is opgericht door Ronald Lau. Hij is van huis uit algemeen verpleegkundige.

Ronald werkt sinds 1994 in de verpleging. Hij is afkomstig van Curaçao. Een van de eilanden van de toen nog bestaande Nederlandse Antillen. Tussen 1999 en 2002, heeft Ronald als algemeen verpleegkundige gewerkt in een algemeen ziekenhuis.

Hart voor de zorg

Healing Wounds and Tender Care werkt uitsluitend met mensen die een hart voor de zorg hebben en alles zullen doen u de beste zorg te bieden. Wij proberen altijd het maximale voor u eruit te halen.

Wij hebben jarenlange ervaring op alle aspecten van de algemene verpleging en verzorging. We zijn momenteel werkzaam in de regio Utrecht en omstreken. Sinds een aantal jaar werken we samen met partners door heel Nederland.

Jarenlange ervaring in de zorg

Sinds 2002 is Healing Wounds and Tender Care werkzaam in Nederland op het gebeid van de wijkverpleging in de thuiszorg, waarbij we bijna alle denkbare verpleegkundige handelingen, behandelingen en verzorging kunnen verrichten. We hebben op het brede vlak van de thuiszorg, veel ervaring opgedaan. In de afgelopen 12 jaar hebben we ook een duidelijke affiniteit ontwikkeld voor de wondbehandeling en genezing.