Aanbod

De behandelingen die we uitvoeren

Wij hanteren praktisch (bijna) alle methodes van wondbehandeling en wij werken daarbij nauw samen met ziekenhuizen (wondspecialisten, chirurgen, dermatologen en de daarbij betrokken verpleegkundigen), huisartsen en thuiszorgorganisaties.

Onze verworven kennis en ervaring worden niet alleen op peil gehouden, maar ook telkens uitgebreid middels het op reguliere basis volgen van nationale en internationale cursussen, die speciaal georganiseerd worden voor verpleegkundigen en verzorgenden. Als gevolg hiervan, hanteren  wij de nieuwste technieken die in de wondbehandeling gebruikt worden. Deze zijn talrijk, en door het bijwonen van congressen en cursussen op dit gebied, wordt het ons mogelijk gemaakt om onze kennis van de verscheidene behandelmethoden en van de verbandleer te verbreden.

Uitsluitend kwalitatief materiaal

Goed materiaal is het halve werk. Dit geldt zeker in de zorg sector. Bij het geven van een behandeling trachten wij dan ook om per geval (per klant) de beste wondmaterialen en methoden te gebruiken.

Advies voor wondbehandelingen

Wij geven tevens advies met betrekking tot wondbehandelingen en staan dan ook open voor overleg en/of evaluatie met zorgverleners en/of klanten voor:

  • het overdragen van patiënten of;
  • het verlenen van gezamenlijke zorg.

Neem contact met ons op

Ronald Lau

Healing Wounds and Tender Care, Postbus 2965,
3800 GK Amersfoort,
Nederland